Válaszd ki amire kíváncsi vagy a szállítással kapcsolatban:

1. Szállítási információk, költségek

1. Szállítási információk

20.000 Ft felett ingyenes a szállítás, kivéve ha a csomag túlsúlyos és/vagy túlméretes. Ez esetben a megrendelés leadását követően egyeztetés céljából felkeresünk.

Szállítási  költségek:

Kétféleképpen juthat el hozzád a rendelésed: (fizetési módokról bővebben a b. pontban)

Szállítási mód Díj
Házhozszállítás GLS futárszolgálattal 1.690 ft
  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal - 1.690 Ft

Utánvét esetében 450 Ft-tal növeljük a rendelésed végösszegét

A bankkártyás, illetve banki átutalás választása esetén természetesen mi nem számolunk fel további díjat.

a. Hogyan történik a rendelés teljesítése

Webshopunkban megrendelt termékeket a GLS (hétfőtől péntekig) 08:00 - 17:00 között a megadott címre szállítja és SMS-ben a szállítás napján értesít a csomag várható megérkezéséről.  Ugyanazon a telefonszámon keres majd, amit megadsz a rendeléskor.

Vásárláskor a rendszer automatikusan számolja a fizetendő végösszeget, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Amikor vásárlásod értéke eléri a 20.000 Ft-ot, akkor számodra 0 Ft lesz a kiszállítás összege. Az ingyen szállítási díjba nem tartozik bele az utánvét összege, azt minden utánvétes rendelés esetében felszámoljuk!

  Mindent raktárról szállítunk.

Ennek köszönhetően azonnal össze tudjuk pakolni a csomagodat, amely akár 2-4 munkanapon belül Nálad lehet. A másnapi szállítás is előfordulhat, ha a rendelésed munkanapon 12:00 óráig leadod és a GLS házhozszállítást választod, de ez a terheltségünktől is függ. Rendelésed állapotáról mindenképp tájékoztatunk!

b. Fizetési módok:


Jelenleg háromféle fizetési mód közül választhatsz: utánvétes, banki utalásos, bankkártyás fizetés.

  • Ha az utánvétes fizetési módot választod, akkor a megrendelt terméket vagy termékeket raktárról rövid időn belül szállítjuk. A webáruház jelzi, hogy az adott termék elérhető-e. A készletinformációk tájékoztató jellegűek, lehetnek eltérések. A futárnak kizárólag készpénzben lehet fizetni.

  • Ha a banki utalási fizetési módot választod, akkor a csomagod abban az esetben küldjük el, ha a megrendelésed ellenértéke hiánytalanul megérkezett a visszaigazoló emailben feltüntetett számlaszámára. Az utalásnál a megjegyzéshez írd be a megrendelés azonosítót, hogy be tudjuk azonosítani a befizetésedet.
    Ezután 2-6 munkanap alatt megérkezik a csomagod. CsomagPonttal pedig 3-7 munkanap a kiszállítás.

  • Bankkártyával is fizethetsz, ehhez fizetéskor válaszd a Bankkártyás fizetési lehetőséget . Ebben az esetben a kifizetésed azonnal megjelenik a rendszerünkben és elkezdjük a rendelésed előkészítését. Ezután a futár 2-4 munkanap nap alatt eljuttatja hozzád a csomagod.

Ha a rendelés után nem kapsz visszaigazoló e-mailt vagy rossz címet adtál meg, esetleg nem sikerült elküldened a rendelésedet, írj a vevőszolgálatunknak (info@meteresrovidaru.hu-ra). Munkanapokon 08:00-tól 16:30-ig fel is hívhatsz minket a +36 20 321 65-59-es számon. Szívesen segítünk. :)

c. Átutaláshoz szükséges banki adatok:

Bank neve: OTP Bank
Kedvezményezett neve: Németh Csaba (kisadózó)
Bankszámlaszám: 11773418-00721022

Banki utalás esetén  ⇒ A közlemény rovatba  mindig  tüntesd fel a saját rendelés azonosítód  (csak erre van szükségünk)! 
Például:
VDBCRVFRL

Bankon belül történő átutalás, és az OTP bankból történő befizetés esetén a megrendelés ellenértéke azonnal látszik a számlánkon.

a. Mi a teendő, ha mégsem a pontos vételár érkezik meg a számlánkra?

Ha TÖBB pénz érkezik a számlánkra, akkor e-mailben értesítünk, és a webáruházból bármit választhatsz a fennmaradt összegért vagy visszautaljuk.

Ha KEVESEBB pénz érkezik a számlánkra, akkor módosíthatod a megrendelésed és választhatsz kisebb értékű terméket/szettet, vagy a fennmaradó összeget pluszban átutalhatod a számlánkra. (Az utóbbi azonban nem éri meg, mert a bank kis összeg átutalásakor is elég magas utalási díjat számolhat fel.) Egy ilyen megrendelésnek az átfutási ideje általában 1 hét.

Loading...